Parou vyčistíte střechy i fasády

Čištění parou je už poměrně známý postup, který dokonale a bez použití chemikálií zbaví nečistot veškeré možné povrchy od schodišť přes podlahy po spáry. Ale řada lidí možná ještě neví, že velmi podobným způsobem se dají čistit třeba i střechy nebo fasáda.

Ti, kdo žijí v bytě, to nemusejí řešit. Ale majitelé domů mají leckdy těžkou hlavu a marně přemýšlejí, jak co nejefektivněji vyčistit zašpiněnou fasádu. Přece na ni nebudou brát kbelík a hadr a nebudou se tím mořit celé nekonečné dny. A použití chemikálií by fasádu mohlo i poškodit. Ideální je najmout si na tuto práci profesionály, kteří vědí, co a jak – a vše mají během několika hodin nebo nanejvýš dní hotovo a ještě ručí za kvalitu provedených prací.

Do hloubky

Dá se zvolit mnoho způsobů, ale parní hloubkové čištění patří mezi ty nejúčinnější a nejšetrnější. Proškolení pracovníci si s sebou přitom přivezou veškeré stroje a vybavení a stačí dodat jim jen čistou vodu. Ta se ve strojích zahřeje na velmi vysokou teplotu a pod tlakem pak potrubím a speciální úzkou tryskou proudí ven a mění se v páru. Aniž by bylo třeba přidávat k ní cokoliv jiného, pára účinně čistí, myje a zbavuje mastnost i hluboko usazených nečistot. Ničím jiným se nedá dosáhnout tak výborných výsledků a to ještě navíc tak ekologickou a šetrnou cestou. A možná i proto po této metodě sahá čím dál více lidí.

Umyje vše

Pryč jsou ty doby, kdy se pára používala jen v domácnostech na čištění podlah nebo třeba dlažeb. Jak už bylo zmíněno, společnost Očista prostor® nabízí i parní čištění fasád nebo dokonce parní čištění střech. I ty totiž potřebují pravidelnou údržbu, protože je špiní a poškozují vlivy počasí. Stačí ale jednorázový útok horkou párou a vše zase vypadá jako nové a právě postavené. Sami pak budete mít problém vůbec poznat svůj dům. A rozhodně nebudete litovat.