Renovace a čištění schodišť? Žádný problém

Zdobí váš dům nádherné žulové schodiště, které všem návštěvníkům vyráží dech a je vaší největší chloubou? Nebo máte ke vchodu pár schůdků, které už berete jako samozřejmost? Jenže tak samozřejmé nejsou – každé schody a schodiště po čase potřebují renovaci.

Možná vám připadá, že je to zbytečné. Když máte mramorové nebo žulové schodiště, máte pocit, že vás musí přežít. Ale ať už se jedná o venkovní nebo vnitřní schody, není tomu tak – musíte se o ně starat stejně jako o zbytek svého domu, jinak se po nějaké době začnou rozpadat, oprýskávat a budou poškrábané. Na záchranu pak už možná bude pozdě. Nemluvě o nebezpečí, jaké vám na takových schodech hrozí!

Rychle a kvalitně

Nezáleží na tom, zda schody potřebujete pouze vyčistit nebo opravit. Společnost Očista prostor® vám vypomůže, ať bydlíte v jakémkoliv regionu, máte jakýkoliv typ schodiště a ať potřebujete cokoliv. Profesionálové zběhlí v těch nejmodernějších a nejšetrnějších metodách k vám dorazí do 48 hodin a začnou vašemu venkovnímu nebo vnitřnímu schodišti dávat nový lesk.

K čištění se využívají ověřené a kvalitní čisticí prostředky, k renovaci schodišť má společnost připravenu řadu strojů od prověřených dodavatelů. A technici mají dlouholetou praxi i vědomosti – kupříkladu práce se žulovým schodištěm vyžaduje dokonalou znalost tohoto materiálu. Konkrétní postupy a technologie závisí na tom, co zrovna potřebujete, v jaké stavu vaše schody jsou a zda se nacházejí uvnitř nebo před domem. Na závěr ovšem můžete očekávat profesionální ošetření povrchů polymerními voskovými a nanotechnologickými impregnacemi. Takže když technici odejdou, budete nejspíš v úžasu zírat, jaký skvost to doma máte.

Služby od A do Z

I když byste si možná schody dokázali vydrhnout a zrenovovat sami, objednání profesionální společnosti má řadu výhod. Očista prostor® nabízí kompletní balíček služeb včetně těch doplňkových. Když je hotovo, nemusíte se bát, že v domě zůstane spoušť. Vše bude v dokonalém stavu a schodiště bude jako nové. Zatímco vám by to zabralo celé týdny, pracovníci společnosti vše zvládnou rychle, profesionálně a navíc se zárukou dlouhodobé životnosti.