Pusťte jaro i na své dlažby a obklady

Oprýskané dlažby, olámané dlaždice, zašlé a hrbolaté spáry, poničené a poškrábané povrchy. To po čase potká každou dlažbu, každý povrch, který máme v bytě, domě, ve společných prostorách nebo ve své firmě. A jaro je vhodným časem k rekonstrukci, údržbě a vyčištění povrchů.

Málokomu se do toho chce. Rychlé omývání a otírání dlažby a obkladů je poměrně běžnou a snadnou činností, která na krátký čas pomáhá a alespoň na první pohled zakryje největší nedostatky. Jenže po nějaké době je vhodné sáhnout po větším a důkladnějším úklidu těchto povrchů, který jim dodá znovu ten původní lesk a krásu. A nestačí nám na to jen navlhčený hadřík nebo mop k vytírání podlahy. Tady je ideální povolat si na pomoc profesionály, třeba ty z úklidové firmy Očista prostor®, kteří si poradí se vším, kdekoliv a kdykoliv.

Pořádný úklid

Pokud nejsou vaše dlažby, obklady a další povrchy nijak extrémně poškozené, omlácené a nedrolí se, není třeba tak důkladného zásahu. Pracovníci z Očisty prostor CZ mohou přijet a pustit se „jen“ do poctivého úklidu – vydrhnou dlažbu, dají důraz na její typ i složení, aby nic neponičili a naopak tomu napomohli, vyčistí špinavé a zašlé spáry, omyjí, naimpregnují a dodají lesk schodištím, podlahám i dalším částem vašeho domu. Poradí si se vším, neobstojí před nimi sebemenší zákoutí. Využijí nejmodernějších čisticích prostředků, a to třeba i včetně čištění horkou párou. Zkrátka udělají maximum pro to, aby dlažby a povrchy vypadaly zase jako nové.

Renovace povrchů

Může se stát, že jsou vaše povrchy nejen zašlé, ale i poničené – poškrábané, olámané, odřené. Ale nic není ztraceno. Pracovníci z Očisty prostor CZ se zabývají i renovacemi povrchů, a to ať se nacházejí kdekoliv ve vaší domácnosti či firmě. Poradí si se vším a hravě to dostanou do původní podoby. A vy pro to nemusíte udělat vůbec nic – stačí jen zavolat jim a pozvat si je domů.