Podlahy plné lesku a bez práce!

Leckdo si říká, že podlahy jsou na údržbu mnohem jednodušší než koberce. Jenže není většího omylu. Ať už máme mramorové, dřevěné, keramické nebo třeba plovoucí podlahy, po čase se ošlapou a jsou samý šrám a šmouha. Co pak s nimi? Pomoc nabízejí profesionálové ze společnosti Očista prostor®.

Pro profesionální čištění podlah je třeba mít to správné vybavení, technologie, ale i znalosti. A také tomu věnovat dostatek času a snahy. Tím vším pracovníci této společnosti vládnou, a proto pro ně není problém vyčistit jakoukoliv podlahu – ať už je podrápaná, je v ní zažraná špína nebo potřebuje zrekonstruovat a navrátit starý lesk a krásu. Stačí jen zavolat a brzy je vše hotovo.

Impregnace i hloubkové čištění

Když podlahy jen zametáme a vytíráme, rozhodně to nestačí. Nebo aspoň ne navždy. Jednou za čas je vhodné povolat profesionály, kteří podlahu dokonale vyčistí. K tomu je třeba mít vhodné čisticích prostředky i stroje, které nic nepoškodí, ale hloubkově vyčistí, zničí bakterie a plísně, stejně jako další mikroorganismy a nakonec podlaze ještě dodají nádech novosti a svěžesti. U Očisty prostor CZ je proto samozřejmostí i následná impregnace podlah, která je zachová ve stejném stavu ještě dlouho poté, co už pracovníci dávno odejdou. A rozhodně se nejedná o nějakou předraženou příplatkovou službu, ale naprostý standard.

Protiskluzové nátěry

Další službou, kterou můžete dopřát nejen svým podlahám, ale hlavně sobě, je protiskluzová ochrana podlah. Tento postup je vhodné aplikovat především do míst, kde hrozí uklouznutí a z něho plynoucí nepříjemný úraz. Nejčastěji se to provádí v koupelnách, kde může být mokro, nebo třeba v kuchyni, kde hrozí uklouznutí na vylitém oleji či vodě a pád na sporák. Ale výhodné je to kdekoliv a vždy to oceníte. A to zvlášť pokud máte malé děti nebo v domácnosti bydlí senioři