Ochraňte fasádu před zimou

Podzim je za humny a než se nadějeme, přijdou chladná rána, námraza a vzápětí i první sníh. I když dětem to vykouzlí úsměvy na tvářích, majitelům nemovitostí to přidělá spíš vrásky na čele. Každá nepřízeň počasí víc a víc ničí fasády. Jak je tedy nejlépe ochránit, aby vypadaly pořád jako nové?

Pokud jde o čištění fasád, většina lidí si umí poradit – pokud dosáhnou ze země nebo žebříku, očistí si fasádu sami a bez problémů. Jakmile je to už výš, volají profesionální firmu, která vše vyspraví a zajistí. Jenže jen tohle nestačí, důležitá je i ochrana fasád, která jim zajistí trvale hezký vzhled a zabrání jejich poničení plísněmi, mrazem či vodou. Na to už stačí jen málokdo, proto je vhodné zavolat odborníky, kteří vše hravě zvládnou a zajistí vašemu domu hezkou tvář na další léta dopředu. A firmou, která tyto služby nabízí, je i Očista prostor®.

Praskliny a konec

Nová fasáda bývá chloubou domu a září široko daleko, všichni ji obdivují a sousedi jen tiše závidí. Jenže nic nevydrží věčně, a jak jdou léta, je třeba ji obnovovat a udržovat, aby zůstala stále krásná a i dál plnila svou funkci. Jakmile totiž dojde k praskání fasády, začnou na ni působit vlivy počasí a podzimní plískanice a praskliny se zvětšují. Což nejen nedělá dobrou vizitku majiteli, ale ničí to celý dům a přicházejí plísně, vlhnou stěny a tak dále. A když se vše zanedbá, mohou se výše škod šplhat do desítek tisíc korun. Proto se doporučuje konzervace fasád, která tomu všemu zabrání.

Ochrana snadno a rychle

Můžete si samozřejmě sami v hobby marketech koupit nejrůznější prostředky a pokusit se jimi fasádu zakonzervovat a ochránit, ale není to snadné, zabere to spoustu času a ještě to nemusí být dost odborně provedené, aby to vůbec fungovalo. Proto je ideální zvlášť s příchodem podzimu povolat profesionální firmu, která vše zařídí a zajistí, aniž byste museli hnout prstem. Pracovníci z Očisty prostor CZ dorazí až k vašemu domu, vše si prohlédnou, pečlivě se připraví a pak jdou na věc.  Ochrana fasády proti plísním i opravy jsou samozřejmostí. A vše je rázem zase jako nové.